Danske Bank

Fra tvil til trygghet når Danske Bank lanserer digitale juridiske tjenester

Strategi

Konsept

Film

Det kan være ubehagelig å tvile. Da hjelper det å vite at du har noen å støtte deg på. Dette var budskapet vi ønsket å formidle da Danske Bank skulle lansere nye digitale juridiske tjenester for kundene sin gjennom samarbeidspartneren Lexly. I en verden der banktjenester stort sett er de samme, ville dette tilbudet bety en reell ekstraverdi for kundene. En fordel for alle som kjenner på at de skulle fått ordnet en samboerkontrakt, fremtidsfullmakt, eller et testamente.

Prosjektet

 

Danske Bank ønsket hjelp til å lansere det nye juridiske tjenestetilbudet til eksisterende kunder i egne kanaler og ba om bistand til å utvikle en informativ film som forklarte tjenestene på en enkel måte. 

Play Video

Løsning

Siden tjenestene var eksklusive for Danske Bank og ingen av konkurrentene kunne tilby det samme, var vår anbefaling og benytte momentet til å utvikle en nasjonal merkevarebyggende kampanje. Resultatet ble en brandfilm og kortere snutter, som ble publisert i både egne og eksterne kanaler. Sammen med TYD, tekstforfatter og kunde, utviklet vi et manus basert på relaterbare situasjoner, som på hvert sitt vis presenterer behovet for juridisk bistand. 

Vi vet at terskelen for å ta kontakt med advokat ofte er høy. For Danske Bank sine kunder vil denne terskelen senkes drastisk ved at man kan ordne opp i juridiske avtaler fra sofakroken, med ipaden i hånda – uten at det går ut over lommeboka. Økonomisk trygghet der de er, når de trenger det.

  • Strategisk rådgiving
  • Merkevarebyggende konsept
  • Manus
  • Brandfilm
  • Kortversjoner av filmen med produktfokus

Skreddersydd musikk utgjør ofte stor forskjell. Vi er derfor så glade for at Kristoffer Lo komponerte «Danske Dream» spesielt til filmene. I tillegg til Kristoffer Lo, spiller flere eminente musikere på lydsporet.

Samarbeidspartnere

Konsulenter og konseptutvikling
Anette Skjegstad Elise Skogrand

Filmproduksjon
TYD

Regi, foto og klipp
Andreas Børsting Røe (TYD)

Produsent, regi og grade
Ole Jørgen Larssen (TYD)

B-foto
Sindre Aalberg (TYD)

Gaffer
Doan Nguyen

Tekstforfatter
Andreas Francisco Lindin 

Makeup
Natalia Davadi 

Musikk
Kristoffer Lo

Lyddesign
Tomtom